62989 Спосіб виробництва плодово-ягідного десертного вина

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування плодово-ягідного десертного вина, що передбачає купажування яблучного зброджено-спиртованого виноматеріалу з увареним цукровмісним компонентом, вишневим соком та коліром, який відрізняється тим, що як цукровмісний компонент використовують виноградне сусло, яке обробляють перед уварюванням СаСО3 до вмісту кислоти 1,5-2,5 г/дм3, оброблене таким чином сусло уварюють до масової частки сухих речовин 60-70 %, вишневий сік спиртують до об'ємної частки етилового спирту 15,5-16,5 %, а отриманий купаж піддають тепловій обробці при 35-45 °С на протязі 10-15 днів.
Опис
Пат. на корисну модель 62989 Україна, МПК (2011.01) C12G 1/00. Спосіб виробництва плодово-ягідного десертного вина / Осипова Л. А., Лозовська Т. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201101921 ; заявл. 18.02.2011 ; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18.
Ключові слова
плодово-ягідні вина, десертні вина, виробництво вин, купажування виноматеріалу, яблучний зброджено-спиртований виноматеріал, вишневий сік, виноградне сусло, карбонат кальцію
Бібліографічний опис