62987 Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива, що містить борошно, крохмаль кукурудзяний, меланж, цукрову пудру, маргарин, інвертний сироп, молоко цільне, молоко згущене, кухонну сіль, соду і вуглеамонійну сіль, яка відрізняється тим, що як борошно вона містить борошно просяне.
Опис
Пат. на корисну модель 62987 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Федорова О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201101915 ; заявл. 18.02.2011 ; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18.
Ключові слова
цукрове печиво, приготування печива, кукурудзяний крохмаль, меланж, цукрова пудра, маргарин, інвертний сироп, цільне молоко, згущене молоко, сода, вуглеамонійна сіль, просяне борошно
Бібліографічний опис