Методологія самостійної роботи в навчальній дисципліні «Технології водопідготовки на підприємствах харчової галузі»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Однією з цілей професійної підготовки фахівця є необхідність дати студенту міцні фундаментальні знання, на основі яких він зміг би навчатися самостійно в потрібному йому напрямку. Рішення задач сучасної освіти неможливо без підвищення ролі самостійної роботи студентів над навчальним матеріалом, посилення відповідальності викладачів за розвиток навичок самостійної роботи, за стимулювання професійного зростання студентів, виховання їх творчої активності та ініціативи.
Опис
Новосельцева В. В. Методологія самостійної роботи в навчальній дисципліні «Технології водопідготовки на підприємствах харчової галузі» / В. В. Новосельцева, Д. І. Вєтров, О. О. Ємонакова // Забезпечення якості вищої освіти : матеріали 49-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 11–13 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. Б. В. Єгоров та ін. – Одеса, 2018. – С. 237–239.
Ключові слова
сучасна освіта, самостійна робота студентів, методологія, професійна підготовка
Бібліографічний опис