57957 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату безглютенового
Вантажиться...
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж та есенцію ванільну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно із гречаної крупи термічно необробленої.
Опис
Пат. на корисну модель 57957 Україна, МПК A21D 13/08 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату безглютенового / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Котузаки О. М., Аннюк О. М., Хвостенко К. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201009628 ; заявл. 02.08.2010 ; опубл. 25.03.2011, Бюл. № 6.
Ключові слова
бісквітні напівфабрикати, безглютеновий бісквіт, приготування бісквітних напівфабрикатів, картопляний крохмаль, цукор-пісок, меланж, ванільна есенція, гречане борошно