57957 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату безглютенового

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж та есенцію ванільну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно із гречаної крупи термічно необробленої.
Опис
Пат. на корисну модель 57957 Україна, МПК A21D 13/08 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату безглютенового / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Котузаки О. М., Аннюк О. М., Хвостенко К. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201009628 ; заявл. 02.08.2010 ; опубл. 25.03.2011, Бюл. № 6.
Ключові слова
бісквітні напівфабрикати, безглютеновий бісквіт, приготування бісквітних напівфабрикатів, картопляний крохмаль, цукор-пісок, меланж, ванільна есенція, гречане борошно
Бібліографічний опис