57956 Спосіб виробництва червоних кріплених виноматеріалів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва червоних кріплених виноматеріалів, що передбачає відділення гребенів від виноградних грон, подрібнення ягід винограду, сульфітацію м'язги, відокремлення сусла, бродіння і спиртування, який відрізняється тим, що після відокремлення сусла вичавки обробляють етиловим спиртом для екстракції фенольних сполук, додають 2-10 г/дм3 винної кислоти і настоюють, відокремлене сусло зброджують до накопичення спирту природного наброду не менше 1,2 % і змішують зі спиртованими вичавками, суміш витримують 30 діб і відокремлюють кріплений виноматеріал.
Опис
Пат. на корисну модель 57956 Україна, МПК (2011.01) C12G 1/00. Спосіб виробництва червоних кріплених виноматеріалів / Осипова Л. А., Іовчева І. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201009623 ; заявл. 02.08.2010 ; опубл. 25.03.2011, Бюл. № 6.
Ключові слова
червоні кріплені вина, виробництво вин, подрібнення винограду, сульфітація м'язги, бродіння, спиртування, етиловий спирт, екстракція фенольних сполук, винна кислота
Бібліографічний опис