93929 Спосіб приготування желейного мармеладу
Вантажиться...
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування желейного мармеладу, що передбачає замочування агар-агару, розчинення, охолодження, змішування з лимонною кислотою і розливання у форми, який відрізняється тим, що спочатку готують суміш агар-агару, желатину і продукту Ламідан, суміш ретельно перемішують і замочують протягом 40-50 хв, після набрякання суміш агар-агару, желатину і продукту Ламідан розчиняють при нагріванні і безперервному перемішуванні.
Опис
Пат. на винахід 93929 Україна, МПК (2011.01) А23L 1/06. Спосіб приготування желейного мармеладу / Іоргачова К. Г., Салавеліс А. Д., Попеско О. Л. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № а200905359 ; заявл. 28.05.2009 ; опубл. 25.03.2011, Бюл. № 6.
Ключові слова
желейний мармелад, приготування мармеладу, агар-агар, лимонна кислота, желатин, Ламідан