75652 Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба, який включає первинну вологу обробку тістових заготовок за допомогою пари, попередній прогрів тістових заготовок, вимірювання і регулювання температури в окремих зонах печі, вимірювання і регулювання температури толочних газів, вимірювання і регулювання розрідження в топці, який відрізняється тим, що коригують задане значення температури толочних газів пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у першій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у другій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у першій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення температури толочних газів від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у другій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення температури толочних газів від заданого, його інтегралу та диференціалу.
Опис
Пат. на корисну модель 75652 Україна, МПК (2012.01) А21В 1/00. Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба / Бабський О. В., Павлов А. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - №u201206097 ; заявл. 21.05.2012 ; опубл. 10.12.2012, Бюл. № 23.
Ключові слова
хліб, випічка хліба, автоматичне управління, волога обробка тістових заготовок, прогрів тістових заготовок, вимірювання температури, регулювання температури, толочні гази, розрідження в топці
Бібліографічний опис