74700 Кетчуп

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Кетчуп, що містить томатну пасту, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець, воду, який відрізняється тим, що кріп використовують з розміром часток 1,3-4,2 мкм, коріандр - з розміром часток 4,2-11,0 мкм, чабер - з розміром часток 2,1-6,3 мкм, перець використовують з розміром часток від 1,26-5,46 мкм. 2. Кетчуп за п. 1, який відрізняється тим, що томатну пасту, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець і воду беруть у наступному співвідношенні, мас. %: томатна паста 30,0-60,0 пюре з аличі 5,0-12,0 цукор 7,0-10,0 сіль 0,3-4,0 кріп 0,08-0,41 коріандр 0,08-0,41 чабер 0,08-0,41 перець 0,08-0,41 вода решта.
Опис
Пат. на корисну модель 74700 Україна, МПК A23L 1/24 (2006.01). Кетчуп / Верхівкер Я. Г., Єфремов В. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201204360 ; заявл. 09.04.2012 ; опубл. 12.11.2012, Бюл. № 21.
Ключові слова
кетчуп, томатна паста, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець
Бібліографічний опис