74700 Кетчуп
Вантажиться...
Дата
2012
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Кетчуп, що містить томатну пасту, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець, воду, який відрізняється тим, що кріп використовують з розміром часток 1,3-4,2 мкм, коріандр - з розміром часток 4,2-11,0 мкм, чабер - з розміром часток 2,1-6,3 мкм, перець використовують з розміром часток від 1,26-5,46 мкм.
2. Кетчуп за п. 1, який відрізняється тим, що томатну пасту, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець і воду беруть у наступному співвідношенні, мас. %:
томатна паста
30,0-60,0
пюре з аличі
5,0-12,0
цукор
7,0-10,0
сіль
0,3-4,0
кріп
0,08-0,41
коріандр
0,08-0,41
чабер
0,08-0,41
перець
0,08-0,41
вода
решта.
Опис
Пат. на корисну модель 74700 Україна, МПК A23L 1/24 (2006.01). Кетчуп / Верхівкер Я. Г., Єфремов В. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201204360 ; заявл. 09.04.2012 ; опубл. 12.11.2012, Бюл. № 21.
Ключові слова
кетчуп, томатна паста, пюре з аличі, цукор, сіль, кріп, коріандр, чабер, перець