72473 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації виноградного соку

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації виноградного соку в пастеризаційно-охолоджувальної установки, що включає вимірювання та регулювання температури виноградного соку під час пастеризації і на виході з установки, який відрізняється тим, що здійснюють вимірювання та регулювання температури за рахунок введення мікропроцесорної системи автоматичного управління, яка визначає та регулює температуру контурів на основі технічних засобів автоматизації ADAM серії 5000, та забезпечують автономність контурів регулювання температури багатовимірної CAP.
Опис
Пат. на корисну модель 72473 Україна, МПК А23L 3/18 (2006.01). Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації / Старун Ю. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201114686 ; заявл. 12.12.2011 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
Ключові слова
виноградний сік, пастеризація соків, автоматичне керування, пастеризаційно-охолоджувальна установка, вимірювання температури, регулювання температури, мікропроцесорна система, технічні засоби автоматизації, контури регулювання температури
Бібліографічний опис