Перегляд за Автор "Старун, Ю. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ72473 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації виноградного соку(2012) Старун, Ю. В.Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації виноградного соку в пастеризаційно-охолоджувальної установки, що включає вимірювання та регулювання температури виноградного соку під час пастеризації і на виході з установки, який відрізняється тим, що здійснюють вимірювання та регулювання температури за рахунок введення мікропроцесорної системи автоматичного управління, яка визначає та регулює температуру контурів на основі технічних засобів автоматизації ADAM серії 5000, та забезпечують автономність контурів регулювання температури багатовимірної CAP.