71647 Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в універсальній пароварильній камері

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в універсальній пароварильній камері, що передбачає вимірювання і регулювання температури пароповітряної суміші в робочій зоні камери шляхом зміни витрат пароповітряної суміші для підігріву і шляхом зміни потужності електричного нагрівача; вимірювання і регулювання відносної вологості в робочій зоні камери шляхом зміни витрат пари для зволоження і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, який відрізняється тим, що додатково регулюється вологість пароповітряної суміші в робочій зоні камери за допомогою нейронного регулятора, що покращує динамічну точність управління; додатково компенсують вплив контуру регулювання відносної вологості в робочій зоні термокамери, на канал регулювання пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери за допомогою міжрегуляторного перехресного зв'язку, алгоритм роботи якого здійснюється згідно з формулою і який призводить до покращення якості управління.
Опис
Пат. на корисну модель 71647 Україна, МПК (2012.01) А22С 11/00. Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в універсальній пароварильній камері / Нітаєва М. Г., Воінова С. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201114692 ; заявл. 12.12.2011 ; опубл. 25.07.2012, Бюл. № 14.
Ключові слова
ковбаси, варка ковбас, пароварильна камера, автоматичне керування, вимірювання температури, регулювання температури, електричний нагрівач, вимірювання відносної вологості, регулювання відносної вологості, нейронний регулятор, термокамера, пароповітряна суміш, міжрегуляторний перехресний зв'язок
Бібліографічний опис