Підсумки визначення санітарно-мікробіологічних показників якості фасованих мінеральних вод України у 2017 році

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було здійснення оцінки санітарно-мікробіологічного стану свіжевиготовленних та впродовж зберігання фасованих негазованих, слабкогазованих та сильногазованих МВ України у 2017 р.
Опис
Підсумки визначення санітарно-мікробіологічних показників якості фасованих мінеральних вод України у 2017 році / І. М. Мероняк, С. І. Ніколенко, А. Ю. Кисилевська, Ю. О. Рябушенко // Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен., аспірантів і студентів, Одеса, 3–4 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 88.
Ключові слова
мінеральні води, санітарно-мікробіологічні показники
Бібліографічний опис