Підготовка води для виробництва харчового льоду
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виробництво готового розфасованого (кубикового, пальчикового та інших видів) харчового льоду вважається перспективним напрямком для малого бізнесу.
Опис
Коваленко, Н. О. Підготовка води для виробництва харчового льоду / Н. О. Коваленко, Т. В. Пасічник // Вода в харчовій промисловості: зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, Одеса, 27 - 28 берез. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. - О., 2014. - С. 28.
Ключові слова
вода, підготовка води, виробництво харчового льоду, харчовий лід