Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 2 – Цивільний захист)

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Навчальний посібник «Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 2 – Цивільний захист)» призначено для ознайомлення майбутніх спеціалістів з основними міжнародними і вітчизняними законодавчими та нормативно-правовими актами в галузі цивільного захисту, які є чинними на підприємствах, в установах та організаціях України на сьогоднішній день та допомогти сформувати уміння у вирішенні питань цивільного захисту населення. Навчальний посібник розроблено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Охорона праці та цивільний захист в галузі» для студентів які навчаються за спеціальністю 133 «»Галузеве машинобудування» галузі знань 13 «Механічна інженерія»; 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» денної та заочної форм навчання.
Опис
Фесенко, О. О. Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 2 - Цивільний захист) : навч. посіб. / О. О. Фесенко, В. М. Лисюк, З. М. Сахарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 146 с.
Ключові слова
цивільний захист, надзвичайні ситуації, іонізуюче випромінювання, зараження продовольчої сировини, захист населення, гражданская защита, чрезвычайные ситуации, ионизирующее излучение, заражение продовольственного сырья, защита населения
Бібліографічний опис