67222 Композиція для виробництва кисломолочного десерту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Композиція для виробництва кисломолочного десерту, що містить підсолоджувальний компонент, стабілізатор, закваску і молоко коров'яче, яка відрізняється тим, що як підсолоджувальний компонент вона містить плодово-ягідний джем і цукор, як стабілізатор - пектин, а як закваску - мікроорганізми роду Laclobacillus acidophillum штам Ер-2 317/402. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як плодово-ягідний джем вона містить вишневий або яблучний, або сливовий, або полуничний, або абрикосовий джем.
Опис
Пат. на корисну модель 67222 Україна, МПК (2012.01) A23С 23/00. Композиція для виробництва кисломолочного десерту / Кушнір Н. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201108356 ; заявл. 04.07.2011 ; опубл. 10.02.2012, Бюл. № 3.
Ключові слова
кисломолочний десерт, молоко коров'яче, вишневий джем, яблучний джем, сливовий джем, полуничний джем, абрикосовий джем, цукор, пектин, Laclobacillus acidophillum
Бібліографічний опис