80525 Композиція інгредієнтів для приготування затяжного печива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування затяжного печива, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор-пісок, маргарин, інвертний сироп, патоку, есенцію, кухонну сіль, соду і вуглеамонійну сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно ячмінне.
Опис
Пат. на корисну модель 80525 Україна, МПК A21D 13/08 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування затяжного печива / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Іванова Г. С., Дабіжа Е. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201206643 ; заявл. 31.05.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.
Ключові слова
затяжне печиво, приготування печива, пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин, інвертний сироп, патока, есенція, сода, вуглеамонійна сіль, ячмінне борошно, сіль
Бібліографічний опис