79307 Спосіб автоматичного керування процесом випічки хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба, що включає вимір вологості в зоні зволоження і температур в зоні зволоження, першій та другій зоні випічки, порівняння їх з заданими значеннями, регулювання температур шляхом регулювання подачі продуктів згорання в зону зволоження, першу та другу зону випічки і вологості, шляхом регулювання подачі пари в зону зволоження, за рахунок зміни положення регулюючих органів, який відрізняється тим, що для компенсації перехресних зв'язків, які впливають на сусідні канали, вводять корегуючі зв'язки, які забезпечують автономність контурів регулювання один від одного.
Опис
Пат. на корисну модель 79307 Україна, МПК (2013.01) А21В 1/00. Спосіб автоматичного керування процесом випічки хліба / Левінський В. М., Кирилов К. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201207355 ; заявл. 18.06.2012 ; опубл. 25.04.2013, Бюл. № 8.
Ключові слова
випічка хліба, автоматичне керування, вимір вологості, вимір температур, регулювання температур, регулюючі органи, перехресні зв'язки, корегуючі зв'язки
Бібліографічний опис