Інноваційний підхід до організіції управління виробництвом води

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є проведення дослідження інноваційного підходу до організації управління виробництвом води.
Опис
Стрікаленко, Т. В. Інноваційний підхід до організіції управління виробництвом води / Т. В. Стрікаленко, О. В. Ляпіна, О. М. Берегова // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 104–106. – Бібліогр.: 8 назв.
Ключові слова
вода, виробництво води, кластер, формування кластерів
Бібліографічний опис