76494 Спосіб виробництва соусу-дресингу
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва соусу-дресингу, що передбачає приготування основи, термічну обробку і введення в основу смакової добавки, який відрізняється тим, що камедь гуару і сухе молоко розчиняють у молоці при 28…32 °C, ретельно перемішують, заварюють при 68…72 °C і витримують при даній температурі 2-3 хв., після цього розчинені сухе молоко і камедь гуару змішують з цільним молоком, нагрівають до 85…95 °C при перемішуванні і витримують 2-3 хв., в отриману таким чином основу вводять закваску, заквашують 5…7 годин і додають сіль з ламінарією, цукор, суміш кропу та петрушки.
Опис
Пат. на корисну модель 76494 Україна, МПК A23L 1/053 (2006.01), A23L 1/39 (2006.01). Спосіб виробництва соусу-дресингу / Жмудь А. В., Петрова О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201206256 ; заявл. 24.05.2012 ; опубл. 10.01.2013, Бюл. № 1.
Ключові слова
соус-дресинг, виробництво соусів, термічна обробка, камедь гуару, сухе молоко, цільне молоко, закваска, ламінарія, кріп, петрушка