Грибний порошок рейши, шиїтаке та фламуліни як інгредієнт продукції лікувально-профілактичного призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою аналізу споживчих властивостей порошків вищих грибів рейши, шиїтаке та фламуліни було досліджено їх хімічний склад та лікувальні властивості.
Опис
Кравченко, М. Ф. ГРИБНИЙ ПОРОШОК РЕЙШИ, ШИЇТАКЕ ТА ФЛАМУЛІНИ ЯК ІНГРЕДІЄНТ ПРОДУКЦІЇ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ / М. Ф. Кравченко, І. А. Кублінська // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 124–126. – Бібліогр.: 8 назв.
Ключові слова
гриб рейши, гриб фламуліна, гриб шиїтаке, грибний порошок
Бібліографічний опис