Використання гранульованих продуктів на основі альгінату натрію в технології харчової продукції

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є проведення дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників гранульованих продуктів.
Опис
Гринченко, Н. Г. ВИКОРИСТАННЯ ГРАНУЛЬОВАНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ АЛЬГІНАТУ НАТРІЮ В ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ / Н. Г. Гринченко // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 99–100 : табл., рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
гранульовані продукти, харчова продукція, альгінат натрію
Бібліографічний опис