120336 Спосіб переробки зерна проса в крупи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб переробки зерна проса в крупи, що передбачає очищення зерна від домішок, лущення, сортування продуктів лущення, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % лущать на системі вальцедекових верстатів у два етапи: на першому на верстатах із двома деками, на другому - на верстатах з одною декою, сортують, при цьому схід з сит 1,7´20 мм подрібнюють та сортують, а прохід сит 1,7´20 мм пропарюють при тиску пари 0,17-0,20 МПа, протягом 2-4 хв та сушать до вологості не більше 14 %.
Опис
Пат. на корисну модель 120336 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/00, В02В 3/00. Спосіб переробки зерна проса в крупи / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201704991 ; заявл. 23.05.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20.
Ключові слова
переробка зерна, зерно проса, крупа з проса, очищення зерна, лущення зерна, сортування зерна, вальцедекові верстати, подрібнення зерна, сушіння зерна
Бібліографічний опис