Дослідження змін якісних характеристик зерна кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах
Вантажиться...
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота спрямована на дослідження змін технологічних, хімічних та мікробіологічних властивостей зерна кукурудзи при його зберіганні в анаеробних умовах, що сприятиме удосконаленню альтернативної технології зберігання вологого та сирого зерна кукурудзи
без необхідності його сушіння.
Опис
Станкевич, Г. М. Дослідження змін якісних характеристик зерна кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах / Г. М. Станкевич, А. В. Бабков, М. В. Желобкова // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 15–17. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
зерно кукурудзи, характеристики зерна, зберігання зерна, анаеробні умови