118745 Композиція інгредієнтів для виробництва зернових булочок

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва зернових булочок, що містить зерновий компонент, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, цукор-пісок, маргарин столовий, молоко незбиране, яйця курячі і ванілін, яка відрізняється тим, що як зерновий компонент вона містить суміш диспергованої зернової маси і борошна з крихти пшоняних пластівців.
Опис
Пат. на корисну модель 118745 Україна, МПК (2017.01) A21D 2/00, A21D 8/02 (2006.01), A23L 7/00. Композиція інгредієнтів для виробництва зернових булочок / Макарова О. В., Гордієнко Л. В., Хвостенко К. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701821 ; заявл. 27.02.2017 ; опубл. 28.08.2017, Бюл. № 16.
Ключові слова
зернові булочки, виробництво булочок, диспергована зернова маса, борошно з крихти пшоняних пластівців
Бібліографічний опис