118706 Спосіб виробництва плющеної крупи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва плющеної крупи, що передбачає очищення від домішок, воднотеплову обробку зерна, лущення, сортування продуктів лущення, шліфування, сортування продуктів шліфування, воднотеплову обробку ядра, плющення та сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно зволожують в три етапи до вологості 22-25 %, пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа протягом 2-6 хв., крупу зволожують до вологості 18-20 %, відволожують протягом 1,5-3,0 год., повторно пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа протягом 5-7 хв. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно рису сорту "Асманджик".
Опис
Пат. на корисну модель 118706 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/00, В02В 5/00, В02С 4/00. Спосіб виробництва плющеної крупи / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701322 ; заявл. 13.02.2017 ; опубл. 28.08.2017, Бюл. № 16.
Ключові слова
плющена крупа, виробництво круп, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, лущення зерна, сортування зерна, шліфування зерна, плющення зерна, рис сорту "Асманджик"
Бібліографічний опис