Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: 117940 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна
Other Titles: Пат. на корисну модель 117940 Україна, МПК A21D 8/06 (2006.01)
Authors: Лебеденко, Т. Є.
Соколова, Н. Ю.
Крачковська, Я. В.
Лизак, В. В.
Райчева, А. І.
Keywords: пшеничні булочки
приготування булочок
пшеничне борошно
вершкове масло
дріжджі хлібопекарські
кропива
Issue Date: 2017
Abstract: Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, масло вершкове, дріжджі хлібопекарські пресовані, цукор-пісок, сіль кухонну і воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт кропиви.
Description: Пат. на корисну модель 117940 Україна, МПК A21D 8/06 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна / Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Крачковська Я. В., Лизак В. В., Райчева А. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701611 ; заявл. 20.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/6767
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pat_kor_117940.pdf161.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.