117861 Спосіб виробництва борошна з цілого зерна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва борошна з цілого зерна, що передбачає очищення від домішок, воднотеплову обробку, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що зерно рису з вихідною вологістю 12-14 % пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа протягом 2-6 хв., сушать до вологості 13-14 %, лущать на одній системі та подрібнюють. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно рису сорту "Асманджик".
Опис
Пат. на корисну модель 117861 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/10 (2016.01), В02В 1/00, В02В 3/00, В02С 4/08 (2006.01). Спосіб виробництва борошна з цілого зерна / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201700998 ; заявл. 03.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13.
Ключові слова
цільнозернове борошно, виробництво борошна, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, подрібнення зерна, сортування зерна, зерно рису, сушіння зерна, лущення зерна, зерно рису сорту "Асманджик"
Бібліографічний опис