Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | 117855 Спосіб виробництва круп з ячменю |
Other Titles: | Пат. на корисну модель 117855 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/10 (2016.01), В02В 1/00, В02С 4/08 (2006.01) |
Authors: | Соц, С. М. Кустов, І. О. Жигунов, Д. О. Ковальова, В. П. Ковальов, М. О. |
Keywords: | ячмінні крупи виробництво круп очищення зерна воднотеплова обробка зерна лущення зерна шліфування зерна подрібнення зерна сортування зерна вальцьові верстати ячмінь сорту "Донецький 12" |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | 1. Спосіб виробництва круп з ячменю, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, лущення, шліфування, подрібнення та сортування продуктів подрібнення, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 MПa протягом 4-6 хв., підсушують до вологості не більше 14 %, лущать на одній системі, двократно шліфують, пропарюють при тиску пари 0,05-0,10 MПa протягом 2-4 хв., підсушують до вологості не більше 14 % і подрібнюють на двох системах вальцьових верстатів, продукти подрібнення сортують, при цьому ядра фракції з розміром частинок більше 3 мм подають на наступну систему подрібнення, а з розміром частинок менше 2,4 мм сортують на двох сортувальних системах. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно ячменю сорту "Донецький 12". |
Description: | Пат. на корисну модель 117855 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/10 (2016.01), В02В 1/00, В02С 4/08 (2006.01). Спосіб виробництва круп з ячменю / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201700988 ; заявл. 03.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/6745 |
Appears in Collections: | Патенти на корисну модель |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pat_kor_117855.pdf | 173.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.