Згущені молочні консерви з плодово-ягідними сиропами – перспективні продукти для раціону військовослужбовців
Вантажиться...
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета роботи – дослідити перспективи введення до складу раціону харчування військовослужбовців згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами.
Опис
Рябоконь, Н. В. Згущені молочні консерви з плодово-ягідними сиропами – перспективні продукти для раціону військовослужбовців / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 123-124. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
згущені молочні консерви, плодово-ягідні сиропи, раціон військовослужбовців