Удосконалення формування партій зерна пшениці цільового призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є дослідження показників якості різних за крупністю фракцій зерна пшениці та сформованих з них партій підвищеної якості, що дозволить збільшити економіч- ний ефект від їх цільового використання.
Опис
Борта, А. В. Удосконалення формування партій зерна пшениці цільового призначення / А. В. Борта, Г. М. Станкевич, А. А. Ревенко // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 19–21. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
формування якості, зерно пшениці, очищення зерна, сортування зерна
Бібліографічний опис