Основи охорони праці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Навчальний посібник знайомить майбутніх фахівців харчової промисловості з питаннями охорони праці та вчить вирішувати професійні завдання за певною спеціальністю з урахуванням ризику виникнення внутрішніх і зовнішніх небезпек, що спричиняють надзвичайні ситуації та їх негативні наслідки. Навчальний посібник призначено для студентів напрямів підготовки: 6.050503 «Машинобудування»; 6.050502 «Інженерна механіка».
Опис
Лисюк, В. М. Основи охорони праці [Електронний ресурс] : навч. посіб. / В. М. Лисюк, О. О. Фесенко ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Каф. безпеки життєдіяльності. - Одеса, 2017. - Електрон. текст. дані: 153 с.
Ключові слова
охорона праці, фізіологія праці, гігієна праці, виробнича санітарія, виробнича безпека, пожежна безпека, охрана труда, физиология труда, гигиена труда, производственная санитария, производственная безопасность, пожарная безопасность
Бібліографічний опис