Том 64 № 4 : [8] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2017ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА ІЗ ДИСПЕРГОВАНОЇ ЗЕРНОВОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ ДОДАТКОВОЇ ПІДГОТОВКИ СИРОВИНИС. Ю. МИКОЛЕНКО, В. Ю. СОКОЛОВ, В. В. ПЕНЬКОВА
2017ВИРОБНИЦТВО І ЯКІСТЬ ГРЕЧАНИХ ПРОДУКТІВД. О. ЖИГУНОВ, С. М. СОЦ, А. Ю. ДРОЗДОВ
2017РАСТИТЕЛЬНОЕ МАСЛОЛ. В. ФАДЕЕВ
2017ТРЕХКОМПОНЕНТНЫЕ СМЕСИ В ТЕХНОЛОГИИ ЗЕРНОВОГО ХЛЕБАhttps://doi.org/10.15673/gpmf.v64i4.259; О. В. МАКАРОВА, А. С. ИВАНОВА, Н. Ю. СОКОЛОВА
2017THE INFLUENCE OF GLUTEN - FREE FLOURS ON THE QUALITY INDICATORS OF BISCUIT SEMI - FINISHED PRODUCTSК. G. IORGACHOVA, E. N. KOTUZAKI, O. V. MAKAROVA
2017LABOUR PROTECTION AND INDUSTRIAL SAFETY IN UKRAINE: PROBLEMS OF TRANSITION PERIOD AND PERSPECTIVE WAYS OF DEVELOPMENTA. P. BOCHKOVSKY, N. Yu. SAPOZHNIKOVA
2017ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АУДИТ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ТРАВhttps://doi.org/10.15673/gpmf.v64i4.266; О. Г. БУРДО, Н. В. ХОРЕНЖИЙ
2017ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЛІ ЖИВОЮ МАСОЮ 70 - 110 КГ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННОГО КОМБІКОРМУІ. Ф. РІЗНИЧУК
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8