Том 64 № 4
: [8]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА ІЗ ДИСПЕРГОВАНОЇ ЗЕРНОВОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ ДОДАТКОВОЇ ПІДГОТОВКИ СИРОВИНИ | С. Ю. МИКОЛЕНКО, В. Ю. СОКОЛОВ, В. В. ПЕНЬКОВА |
2017 | ВИРОБНИЦТВО І ЯКІСТЬ ГРЕЧАНИХ ПРОДУКТІВ | Д. О. ЖИГУНОВ, С. М. СОЦ, А. Ю. ДРОЗДОВ |
2017 | РАСТИТЕЛЬНОЕ МАСЛО | Л. В. ФАДЕЕВ |
2017 | ТРЕХКОМПОНЕНТНЫЕ СМЕСИ В ТЕХНОЛОГИИ ЗЕРНОВОГО ХЛЕБА | https://doi.org/10.15673/gpmf.v64i4.259; О. В. МАКАРОВА, А. С. ИВАНОВА, Н. Ю. СОКОЛОВА |
2017 | THE INFLUENCE OF GLUTEN - FREE FLOURS ON THE QUALITY INDICATORS OF BISCUIT SEMI - FINISHED PRODUCTS | К. G. IORGACHOVA, E. N. KOTUZAKI, O. V. MAKAROVA |
2017 | LABOUR PROTECTION AND INDUSTRIAL SAFETY IN UKRAINE: PROBLEMS OF TRANSITION PERIOD AND PERSPECTIVE WAYS OF DEVELOPMENT | A. P. BOCHKOVSKY, N. Yu. SAPOZHNIKOVA |
2017 | ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АУДИТ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ТРАВ | https://doi.org/10.15673/gpmf.v64i4.266; О. Г. БУРДО, Н. В. ХОРЕНЖИЙ |
2017 | ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЛІ ЖИВОЮ МАСОЮ 70 - 110 КГ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННОГО КОМБІКОРМУ | І. Ф. РІЗНИЧУК |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8