English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Науково-періодичні видання ОНТУ (ONUT periodicals)
Харчова наука і технологія (Food science and technology)
Том 10 № 2
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF THE CANDIED FRUITS FROM NON-TRADITIONAL RAW MATERIAL
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF THE CANDIED FRUITS FROM NON-TRADITIONAL RAW MATERIAL
Ескіз недоступний
Дата
2016
Автори
I. R. Belenkaya, Ya. A. Golinskaya
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
URI
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/6070
https://doi.org/10.15673/fst.v10i2.156
Зібрання
Том 10 № 2
Повна інформація про документ