Том 11 № 1
: [12]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Chelate forms of biometalls. Theoretical aspects of obtaining and characteristics | A. Kapustyan, N. Cherno |
2017 | Сomparison of the quality micronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet | J. Kozonova, L. Telegenko, N. Stavnicha |
2017 | Використання полімерних комбінованих плівок у технології sous-vide | О. Дишкантюк, А. Андріянова |
2017 | High-tech processing of secondary resources of winemaking | G. Kasyanov, T. Davydenko |
2017 | Using the profile method for evaluationthe beer quality | O. Bocharova, I. Melnik, D. Hnatovskaya, S. Chub |
2017 | Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition | L. Telegenko, J. Kalugina |
2017 | Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур | М. Кепін |
2017 | Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwide | M. Mardar, M. Hkrupalo, M. Stateva |
2017 | Mathematical aspects of nutrition systems projecting for dietary therapy | G. Krutovyi, A. Zaparenko, A. Borysova |
2017 | Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти | Н. Гринченко, Д. Тютюкова, П. Пивоваров |
2017 | Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application | N. Tkachenko, P. Nekrasov, S. Vikul, Ya. Honcharuk |
2017 | Technology of production biological active additive based on selenium containing culture of bifidobacterium | L. Kaprelyants, A. Zykov, N. Tregub |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12