Визначення консервантів в харчових продуктах за сенсибілізованою люмінесценцією іонів європію (ІІІ) і тербію (ІІІ)

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета роботи — пошук нових аналітичних форм на основі сорбатів комплексів Eu (III) та Tb (III) з консервантами для розробки нових сорбційно-люмінесцентних методик їх визначення.
Опис
Лівенцова, О. О. Визначення консервантів в харчових продуктах за сенсибілізованою люмінесценцією іонів європію (ІІІ) і тербію (ІІІ) / О. О. Лівенцова, С. В. Бельтюкова // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 110-112.
Ключові слова
консерванти в харчових продуктах, сенсибілізована люмінесценція іонів
Бібліографічний опис