Вплив рослинних текстуратів на фізико-хімічні показники рибного фаршу
Ескіз недоступний
Дата
2016
Автори
Герасим, Г. С.
Паламарчук, В. В.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Білки прісноводних риб володіють високою біологічною цінністю, легко перетравлюються і засвоюються організмом, у зв'язку з цим збільшення виробництва і споживання рибних продуктів є актуальним народногосподарським та соціальним завданням. Для вирішення цього завдання потрібна розробка технологій переробки прісноводних риб і нових рецептур рибних продуктів.
Опис
Герасим, Г. С. Вплив рослинних текстуратів на фізико-хімічні показники рибного фаршу / Г. С. Герасим, В. В. Паламарчук // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 116-117: табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
рослинні текстурати, рибний фарш