Порівняльна оцінка якості пшеничного борошна вищого сорту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою порівняльної оцінки показників якості борошна, що реалізовується в роздрібній мережі м. Одеса, були досліджені зразки борошна пшеничного вищого сорту і визначені фізико-хімічні та хлібопекарські показники якості.
Опис
Волошенко О. С. Порівняльна оцінка якості пшеничного борошна вищого сорту / О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий, В. П. Ковальова // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 40–42.
Ключові слова
борошно вищого сорту, пшеничне борошно, якість борошна
Бібліографічний опис