Комбіновані біфідо-напої зі збалансованим хімічним складом – продукти для здорового харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка технологій комбінованих харчових продуктів для здорового харчування в останні роки є предметом досліджень закордонних та вітчизняних вчених.
Опис
Ткаченко Н. А. Комбіновані біфідо-напої зі збалансованим хімічним складом – продукти для здорового харчування / Н. А. Ткаченко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 110–112. – Бібліогр.: 9 назв.
Ключові слова
біфідо-напої, комбіновані біфідо-напої, продукти здорового харчування, здорове харчування
Бібліографічний опис