Прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на навколишнє середовище

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На кафедрі екології і природоохоронних технологій проводиться розробка способів зменшення негативного впливу хлібопекарського виробництва на компоненти навколишнього середовища.
Опис
Крусір Г. В. Прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на навколишнє середовище / Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 189–191 : рис., табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
хлібопекарні підприємства, навколишнє середовище
Бібліографічний опис