Визначення мікробіологічних показників якості при зберіганні гідролізату коллагену

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасне харчування не дає змоги отримувати всі корисні речовини і тому все популярнішим стає вводити в раціон дієтичні добавки, які часто застосовуються не тільки як самостійна складова раціонів харчування, але і включаються в якості інгредієнтів або функціональних добавок до харчових продуктів. Тому є актуальним розробка технології виробництва легкозасвоюваного колагенового препарату.
Опис
Дзюба Н. А. Визначення мікробіологічних показників якості при зберіганні гідролізату коллагену / Н. А. Дзюба, Л. О. Валевська, Г. Й. Євдокимова // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 108–109 : табл.
Ключові слова
мікробіологічні показники, показники якості, зберігання гідролізату коллагену, гідролізат коллагену
Бібліографічний опис