95343 Двошаровий мармелад «Шелдон»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Двошаровий мармелад, що містить солодкий компонент, агар, пюре малинове, кислоту молочну та воду як інгредієнти желейного шару та солодкий компонент, агар, пюре малинове, білок яєчний, кислоту молочну та воду як інгредієнти збивного шару, який відрізняється тим, що як солодкий компонент він містить глюкозний сироп ИГ-60 та полідекстрозу.
Опис
Пат. на корисну модель 95343 Україна, МПК A23G 3/52 (2006.01), A23L 1/06 (2006.01). Двошаровий мармелад «Шелдон» / Іоргачова К. Г., Аветісян К. В., Понтус С. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201406028 ; заявл. 02.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24.
Ключові слова
двошаровий мармелад, мармелад «Шелдон», агар, малинове пюре, яєчний білок, молочна кислота, глюкозний сироп ИГ-60, полідекстроза
Бібліографічний опис