89408 Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба
Вантажиться...
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба, що включає приготування водно-борошняної суміші, введення бродильного компонента і наступне зброджування отриманої суміші, який відрізняється тим, що як бродильний компонент використовують пророщене подрібнене зерно жита, яке вводять в кількості 5-10 % до маси борошна в суміші, а зброджування проводять до досягнення кислотності 9-12 град.
Опис
Пат. на корисну модель 89408 Україна, МПК A21D 2/36 (2006.01). Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба / Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б., Шевчук Т. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201310212 ; заявл. 19.08.2013 ; опубл. 25.04.2014, Бюл. № 8.
Ключові слова
житньо-пшеничний хліб, житній хліб, виробництво хліба, закваска для хліба, водно-борошняна суміш, пророщене зерно жита, зброджування