89405 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів

Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування кексів, що містить пшеничне борошно вищого ґатунку, цукор-пісок, маргарин вершковий, меланж, молоко, дріжджі пресовані, сіль кухонну, пудру рафінадну, ванілін, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно пшеничне з амілопектиновим крохмалем.
Опис
Пат. на корисну модель 89405 Україна, МПК А23G 3/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва кексів / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Гордієнко Л. В., Топораш І. Г., Рибалка О. І., Хвостенко К. В, Мирчевська К. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201310183 ; заявл. 19.08.2013 ; опубл. 25.04.2014, Бюл. № 8.
Ключові слова
кекси, виробництво кексів, пшеничне борошно, цукор-пісок, вершковий маргарин, меланж, молоко, пресовані дріжджі, амілопектиновий крохмаль
Бібліографічний опис