88820 Спосіб управління подрібненням фаршу у вакуумному подрібнювачі
Вантажиться...
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб управління подрібненням фаршу в вакуумному подрібнювачі, який передбачає вимірювання та регулювання температури фаршу шляхом зміни витрат аміаку, що надходить до охолоджувальної сорочки подрібнювача, у відповідності до ПІД алгоритму регулювання, вимірювання та регулювання розрідження у чаші подрібнювача шляхом зміни частоти обертання вакуумного насоса у відповідності до ПІД алгоритму регулювання, який відрізняється тим, що додатково корегують задане значення розрідження у подрібнювачі в залежності від поточного положення регулюючого органу подачі аміаку та корегують задане значення температури фаршу в залежності від швидкості обертання вала вакуумного насоса.
Опис
Пат. на корисну модель 88820 Україна, МПК (2014.01) В02С 18/00. Спосіб управління подрібненням фаршу у вакуумному подрібнювачі / Левинський В. М., Безручко О. Ю., Воінова С. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201302707 ; заявл. 04.03.2013 ; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7.
Ключові слова
подрібнення фаршу, вакуумний подрібнювач, управління подрібненням фаршу, вимірювання температури фаршу, регулювання температури фаршу, витрати аміаку, охолоджувальна сорочка, вакуумний насос, розрідження