87902 Спосіб виробництва заварних пряників

Анотація
Спосіб виробництва заварних пряників, що передбачає приготування цукрово-патокового сиропу, його охолодження шляхом змішування отриманого сиропу з борошном пшеничним, охолодження заварки, введення в заварку інших рецептурних компонентів, замішування тіста, формування тістових заготівок, їх випікання і покривання цукровим сиропом, охолодження готових виробів, який відрізняється тим, що цукрово-патоковий сироп, охолоджений до температури 62-59 °C, змішують з пшеничним борошном з амілопектиновим крохмалем.
Опис
Пат. на корисну модель 87902 Україна, МПК (2014.01) А21D 15/00, A61K 36/02 (2006.01). Спосіб виробництва заварних пряників / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Топораш І. Г., Рибалка О. І. Хвостенко К. В., Мирчевська К. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201310214 ; заявл. 19.08.2013 ; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.
Ключові слова
заварні пряники, виробництво заварних пряників, цукрово-патоковий сироп, пшеничне борошно, амілопектиновий крохмаль
Бібліографічний опис