Сировинні ресурси птахопереробної промисловості
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено перелік найбільш перспективних видів спеціальних та вторинних ресурсів переробки курчат-бройлерів, визначено їх характеристики та цінність для належного використання в
господарстві. Доведена доцільність використання жовчі курчат-бройлерів у якості сировинного джерела для виробництва холевої жовчної кислоти, шлунка залозистого - для отримання харчового пепсину, ніг – як
багате потенційне джерело тваринного білка (колагену).
Опис
Хомічук, В. А. Сировинні ресурси птахопереробної промисловості / В. А. Хомічук, Н. Ф. Усатенко // Удосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв : зб. пр. XVII Міжнар. наук. конф., Одеса, 3–8 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: О. Г. Бурдо, Ю. О. Левтринська ; Міжнар. наук. ком.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса, 2018. – С. 192–194. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
жовч, холева кислота, шлунок залозистий, пепсин, ноги, колаген, оксипролін, bile, gallic acid, stomach gland, pepsin, legs, collagen, oxyproline