103618 Спосіб подовження терміну зберігання м’яса птиці
Вантажиться...
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб подовження терміну зберігання м'яса птиці, що передбачає охолодження тушок птиці до (-1)-0°С, обробку попередньо охолоджених тушок і наступне їх зберігання при температурі не вище 4 °C, який відрізняється тим, що охолоджені тушки пакують в харчову плівку, герметично кліпсують і вміщують в ємність з дистильованою водою, яку розміщують в камеру апарата високого тиску і обробляють при 200-250 МПа протягом 10-30 хвилин при 18-20 °C, після чого оброблені таким чином тушки знову охолоджують до температури зберігання.
Опис
Пат. на корисну модель 103618 Україна, МПК (2015.01) А23В 4/00, А23В 4/06 (2006.01) Спосіб подовження терміну зберігання м’яса птиці / Віннікова Л. Г., Прокопенко І. О., Солецька А. Д. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201505782 ; заявл. 12.06.2015 ; опубл. 25.12.2015, Бюл. № 24.
Ключові слова
зберігання м’яса птиці, охолодження тушок птиці, харчова плівка, дистильована вода, апарат високого тиску