102581 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас, що містить м'ясо куряче, шпик хребтовий, сіль, цукор, перець чорний мелений, яка відрізняється тим, що вона додатково містить стартову культуру Lactobacillus curvatus і мускатний горіх, як м'ясо куряче - м'ясо бройлерів обвалене.
Опис
Пат. на корисну модель 102581 Україна, МПК А23L 1/317 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас / Поварова Н. М., Дерун Т. Ю. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201503701 ; заявл. 20.04.2015 ; опубл. 10.11.2015, Бюл. № 21.
Ключові слова
варені ковбаси, виробництво варених ковбас, куряче м'ясо, хребтовий шпик, стартова культура Lactobacillus curvatus, мускатний горіх, м'ясо бройлерів
Бібліографічний опис