98860 Композиція інгредієнтів для приготування соусу червоного основного функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування соусу червоного основного функціонального призначення, що містить бульйон м'ясний коричневий, жир тваринний, борошно пшеничне, томатне пюре, моркву, цибулю ріпчасту, корінь петрушки та цукор, яка відрізняється тим, що вона додатково містить відвар льону.
Опис
Пат. на корисну модель 98860 Україна, МПК A23L 1/39 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування соусу червоного основного функціонального призначення / Кушнір Н. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201412573 ; заявл. 24.11.2014 ; опубл. 12.05.2015, Бюл. № 9.
Ключові слова
червоний соус, приготування червоного соусу, соус функціонального призначення, коричневый м'ясний бульйон, тваринний жир, пшеничне борошно, томатне пюре, морква, ріпчаста цибуля, корінь петрушки, відвар льону
Бібліографічний опис