Характеристика зерна кукурузи, що вирощується і переробляється в Україні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Широкі можливості застосування кукурудзи у різних галузях промисловості є наслідком збільшення частки її вирощування. За даними ФАО (Food and Agriculture Organization of the United Nations) виробництво кукурудзи в світі за останні роки встановилося на рівні від 870 до 1027 млн. т при цьому частка посівних площ протягом останніх років залишається майже незмінною і складає 170…180 млн. га і збільшення обсягів виробництва забезпечується використанням перспективних селекційних сортів кукурудзи та застосуванням сучасних агротехнологій [1].
Опис
Рибчинський, Р. С. Характеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні / Р. С. Рибчинський // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 7–9 : рис. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
зерна кукурудзи, використання кукурудзи, виробництво кукурудзи, рекомендації використання
Бібліографічний опис